Stage mogelijkheden

ICP Corporate Finance geeft studenten de mogelijkheid kennis te maken met Corporate Finance door middel van een stage. Wij zoeken het hele jaar door zeer gemotiveerde Bachelor of Master studenten voor een periode van vier tot zes maanden, bij voorkeur fulltime.

Wat kun je verwachten?

Als stagiair(e) werk je mee aan het voorbereiden en uitvoeren van projecten en transacties en word je volledig behandeld als onderdeel van het team.

De werkzaamheden omvatten onder andere:

  • Maken van marktanalyses en sector updates
  • Maken van bedrijfsanalyses
  • Assisteren bij het opstellen van (management)presentaties
  • Waarderingsanalyses uitvoeren
  • Assisteren bij het schrijven van informatiememoranda

Bij uitstekende prestaties kan een stagiair zich bij ICP Corporate Finance snel ontwikkelen, waardoor werkzaamheden uitgebreid kunnen worden tot (delen van) de werkzaamheden van een Junior Adviseur.

Wie zoeken wij?

ICP Corporate Finance is continu op zoek naar universitair toptalent met een combinatie van sterke analytische en communicatieve vaardigheden en een ondernemende instelling. Een bedrijfskundige of economische richting geniet de voorkeur, waarvan minimaal de eerste twee jaar zijn afgerond. Vloeiende beheersing van de Nederlands als Engelse taal, zowel in woord als geschrift, is vereist en een sterke motivatie voor Corporate Finance bij een Nederlandse boutique wordt verwacht.

Hoe solliciteren?

Heeft het bovenstaande je interesse gewekt en voldoe je aan het gewenst profiel stuur dan je CV, een motivatiebrief en je cijferlijsten naar ons op. We kijken uit naar je sollicitatie.

Contactgegevens

Bastiaan Visser
T: +31 (0)20 575 2762
E: visser@icpcf.nl